PARAMARIBROODJES

Recentebeoordeling


4 sterren uit 58 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Paramaribroodjes. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 20:44 Eten was erg koud, de saté was karig. Smaak was goed.
15 feb 2024 om 0:37 Bami kip besteld: w.o. 1 met pindasaus, (1 bakje dat net aan voldoende saus bevate om 2 slierten mee te kunnen besausen, voor €1,- en de kip was niet wat ik van de Surinamers gewent ben. Droog en taai. Jammer, was een hoop geld voor dat het kwalitati
25 jan 2024 om 18:39 Was echt weer top eten!
20 jan 2024 om 19:19 Kunnen nog veel verbeteren
13 jan 2024 om 22:24 2 uur en tien minuten gewacht. Ik snap dat het druk kan zijn, maar dit was wel heftig. 17:48 besteld en kreeg het rond 20:00 binnen. Het eten was prima at best. Kipsaté is zonder satésaus, dat vind ik wel apart. Noem het dan kipspiesjes.
13 jan 2024 om 19:47 Ik heb nog nooit zo'n slechte service had. Het zou 17:45 komen. 18:20 gebeld ja ks onderweg. 19:15 geleverd missende producen en koud!!
7 jan 2024 om 11:09 Heerlijke broodjes en de loaded fries zijn ook goed!
6 jan 2024 om 21:35 Lekkere broodjes Snelle bezorging
22 dec 2023 om 18:20 Eten is en blijft heel lekker! Bezorging duurt wel wat langer maar je krijgt er wel goed eten voor terug.
22 dec 2023 om 8:14 Slappe friet kip was niet lekker en zaten rare stukjes vlees in
17 dec 2023 om 9:20 Het eten was echt heerlijk!!
17 dec 2023 om 9:19 Erg goed eten. Eindelijk een broodjeszaak